Az EIK logója

Tanulásmódszertan

Tanulásmódszertan tréninget beszéli át a csoport

A tantárgyakat nem a megszokott módon közelítjük meg, hanem hallgatói szemszögből, mert minden tárgy elsajátításának lehet egy trükkje, egy módszere, amit érdemes egyszer megtanulni annak érdekében, hogy minél hatékonyabban menjen az adott tárgy megtanulása. Mindez nem előadás hanem egy tréning keretében zajlik, személyes élmények megosztásával, egymás megismerésével.


Segítő beszélgetés

Saját kézből tudjuk, hogy az egyetemi élet sokféle kihívást és újdonságot, nem várt eseményt tartogathat. Ilyenkor jót tud tenni, ha hasonló emberrel tudsz beszélgetni, aki ezeken a dolgokon már keresztülment, éppen ezért az általunk felkínált segítő beszélgetés hasznos lehet, akár a tanulmányaiddal kapcsolatban vagy tanácstalan, akár az életedet érintő kérdéseidet szeretnéd megbeszélni valakivel. Egy találkozás, egy Téged érintő nehézség, kérdés megbeszélése sokat segíthet abban, hogy túllendülj rajta. Mi ezt tudjuk neked nyújtani. Keress meg minket bátran az eik@inf.elte.hu email-címen!

Segítő beszélgetés pillanatképe

Korábbi projektjeink:

Személyiség fejlesztés

Személyiség fejlesztésen készült fotó. A csoportszobában ülünk elég sokan, és valami játékot játszunk.

Manapság a legtöbb számítógépes játék rengeteg érzelmet képes előidézni, melyek hatással vannak a játékosra. Ám a legtöbb játékos nem foglalkozik ezzel tudatosan. Ezen gondolat alapján merült fel a számítógépes játékokkal kapcsolatos tréning ötlete, és mivel az IK hallgatóinak többsége szereti a számítógépes játékokat, az Informatikai Kar remek lehetőséget adott az EIK-nek a tréning megszervezésére és lebonyolítására.


Sakkbajnokság

Mivel a csoportban többen szeretnek sakkozni, kigondoltuk, hogy idén szervezünk egy sakkbajnokságot. A verseny nagyon jó volt, voltak profi, fél-profi és mondhatni kezdő játékosok is de mindenki megtalálta a maga ellenfelét. Egy igazán jól sikerűlt esemény lett a végén belőle.

Sakk bajnokság első pillanataiban készült kép, mindenki nagyon koncentrálva figyeli a táblát.